Nieuwe vestiging in Venlo

nedline-logistics-warehouse-img2

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij per 1 mei onze gloednieuwe vestiging in Venlo openen. Met trots bieden wij onze klanten uitgebreide logistieke oplossingen, waaronder opslag, overslag, fulfillment, dienstverlening, labelen en meer.

Deze strategische stap stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze logistieke capaciteiten verder te versterken. Met een toegewijd team van experts staan wij klaar om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

“We zijn erg enthousiast over de opening van onze vestiging in Venlo. Het stelt ons in staat om onze klanten een breed scala aan logistieke oplossingen aan te bieden, zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om opslag van goederen, efficiënte overslag, fulfilment-services of andere diensten, wij zijn er om te helpen”

Onze nieuwe vestiging staat klaar om klanten te ondersteunen bij hun logistieke uitdagingen. Wij moedigen klanten aan om contact op te nemen en te ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van hun bedrijf.