Vijftien Nieuwe Mercedes-Benz Actros-trucks

NedLine-Logistics-01

Een stoet van vijftien glanzend witte Actros-trucks vertrok in optocht vanuit Gomes Aalsmeer naar NedLine Logistics in Nieuw-Vennep. Onder hen bevonden zich tien Actros L trekkers en vijf Actros F modellen met het BDF-systeem.

De keuze voor de Actros F werd gemaakt vanwege de lage instap met drie treden, in combinatie met een ruime cabine die de chauffeur de perfecte werkruimte biedt. Voor Ali Turk, de directeur en eigenaar van NedLine Logistics, is dit niet de eerste, en zeker niet de laatste, aanschaf van een Mercedes: “Negentig procent van ons wagenpark bestaat uit Mercedes-Benz voertuigen. Van de Citan en Sprinter tot de Atego en de Actros LZV, we hebben ongeveer honderd bedrijfswagens en trucks in gebruik. We regelen alles, van postpakket tot containertransport, vanuit onze vestigingen in Nieuw-Vennep, Eindhoven, Heerhugowaard, Venlo, Lummen (België) en Istanbul (Turkije).”

Stefan Hartkamp, Accountmanager bij GomesTrucks, noemt dit een bijzonder mooie order: “Gomes levert al langer trucks aan NedLine. Een groot deel daarvan is uitgevoerd als Lowliner trekker die voorzien zijn van een pneumatische hefschotel. Dit geeft de planning van NedLine veel flexibiliteit om zowel de mega opleggers (Air Cargo) als de standaard opleggers te vervoeren. In overleg met de klant hebben we ook dit keer veel energie gestoken in het bepalen van de uitvoering van de trucks. Zo hebben wij goed gekeken naar de veiligheid en het comfort van de chauffeur. Zo zijn de chauffeurs veilig en comfortabel onderweg met hun Actros. Verder zijn alle geleverde trucks voorzien van Stand airco – Trendline pakket -Sight Package – PPC + de standaard veiligheidsopties.”

Ali Turk is duidelijk over zijn keuze voor het merk Mercedes: “De kwaliteit is top en de onderdelen zijn betaalbaar. Het brandstofverbruik is laag, maar het allerbelangrijkste voor ons is het contact met GomesTrucks. De organisatie blinkt uit in flexibiliteit, een afspraak is snel gemaakt en ook de aftersales is uitstekend. Instructies voor onze chauffeurs zijn standaard inbegrepen in het afleverpakket, evenals de haal- en brengservice in het service- en onderhoudscontract. Stefan Hartkamp zien wij als een deskundig adviseur, wat onze keuze voor de juiste Mercedes-Benz Truck eenvoudig maakt.”